Thursday, February 14, 2013

Coffee Cake for Valentine's Day


Continuing the theme of Valentine's Day (see post on how to dress for the occasion HERE) I have decided to make a post about baking ... Of course, in this day it's customary to give your beloved chocolate. But chocolate cake will look too tempting sitting next to the chocolates on the table! So we start.
***
В продолжение темы Дня Св.Валентина (см. пост о том, как одеться для свидания ЗДЕСЬ) решила сделать пост о выпечке... Конечно, в этот день принято своим возлюбленным дарить шоколад. Но шоколадный тортик будет выглядеть тоже очень соблазнительно на столе! Итак, приступаем.


What we need for dough:
1 egg
1 cup of sugar
1 packet of butter (250g)
5 table spoon of cocoa powder
7 table spoon of milk
2.5 cups of flour

For the cream:
1 pack of cheesecake
1 packet of butter,
1 can of condensed milk,
1 can of wipping topping

And also:
Preheat your oven to 350F (180C)
One flat cookie sheet - Cover with foil
***
Нам понадобиться для теста:
1 яйцо
1 стакан сахара
1 пачка масла (250г)
5 стол.ложек какао-порошка
7 стол.ложек молока
2,5 стакана муки

Для крема:
1 пачку чизкейка, 
1 пачку масла, 
1 банку вареной сгущенки, 
1 банку wipping toping

А так же:
Духовка, разогретая до 350F (180C)
Фольга

So mix one egg, sugar and soft butter (Step #1). Add the cocoa. The mixture becomes quite thick (Step #2). Then gradually introduce milk, kneade (Step #3).
***
Итак, cмешиваем яйцо, сахар и масло (Step #1). Добавляем какао. Смесь получается довольно густая (Step #2). Затем постепенно вводим молоко, вымешиваем (Step #3).
Then gradually add the flour. The dough will be very thick, like play-dough (Step #4), so knead with your hands. Then form small balls (6-8) and distribute each ball with your fingers on the foil, which must first be buttered. It turns out very thin flat bread (Step #5). We put it in the oven, preheated to 350F (180C). Bake 7-8 minutes. After baking, the dough does not change its size (Step #6).
***
Затем постепенно добавляем муку. Тесто получается очень густым, похожим на пластилин (Step #4), поэтому вымешиваем его руками. Затем формируем небольшие шарики и распределяем их пальцами на фольге, которую нужно предварительно смазать маслом. Получается очень тонкая лепешка (Step#5). Ставим ее в духовку, разогретую до 350F (180С). Выпекаем 7-8 минут. Тесто после выпекания не меняет своих размеров (Step #6).
I usually get 6-8 flat layers of cake. Spread them with cream (Step #7). To prepare the cream, simply mix all the ingredients in a blender. The last cake after baking can be crumbled and used to decorate the cake (Step #8). Our wonderful cake is ready:) You can cut a piece and present to your other half or just eat it all by yourself with pleasure:) Bon Appetit!
***
У меня обычно получается 6-8 коржей. Нам нужно промазать их кремом (Step #7). Для приготовления крема необходимо просто смешать все ингредиенты в миксере. Последний корж после выпекания можно покрошить и использовать для украшения торта (Step #8). Наш замечательный тортик готов!:) Можно отрезать кусочек и преподнести своей половинке или с удовольствием съесть самой!:) Приятного аппетита!




Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...